Spekhoekweg 6, 8111 RR Heeten

Type object: Bouwgrond
€ 160.000,- k.k.

Omschrijving

Nabij Heeten landelijk gelegen bouwkavel van maar liefst ca. 6.700 m2 gelegen in een fraaie omgeving voor de bouw van een woning van 750 m3 geschakeld middels een tussenlid aan de bestaande woonboerderij. Eventueel 2.340 m2 extra grond er bij te koop. Als u van rust en ruimte houdt en tussen Heeten en Deventer wilt wonen, is dit de ideale plek. Tevens ideaal voor het houden van paarden.

Landelijk gelegen bouwkavel te koop!

In het buitengebied van Heeten gelegen bouwkavel van maar liefst ca. 6.700 m2 gelegen in een fraaie omgeving voor de bouw van een woning van 750 m3 geschakeld middels een tussenlid aan de bestaande woonboerderij. Eventueel is er 2.340 m2 extra grond bij te koop. Als u van rust en ruimte houdt en tussen Heeten en Deventer wilt wonen, is dit de ideale plek. Door de oppervlakte tevens ideaal voor het houden van paarden.

Het betreft een bouwkavel van ca. 600 m² met een woonbestemming en ca. 6.100 m2 weiland waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan. Mogelijkheid eigen bouwplan te verwezenlijken.

De sloopkosten van de bestaande schuur en de aanleg van de nutsvoorzieningen zijn voor rekening van de koper. Voorts kan men zich aanmelden voor glasvezel. De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt aangeboden zonder aannemers of architect verplichting.

De visualisatie is voorgelegd aan de gemeente en qua ligging en hoofdvorm akkoord bevonden maar is niet getoetst aan de welstand, bouwbesluit e.d. Mensen/gegadigden dienen zelf contact op te nemen met de gemeente met een eigen bouwplan en deze door de gemeente dienen te laten toetsen.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de bestemming van het object ‘Wonen’ met bouwvlak met maatvoering 2 wooneenheden met bouwaanduiding aaneengebouwd. Het bestemmingsplan geeft aan dat op deze locatie twee woonhuizen van beide 750 m³ gebouwd mogen worden mits ze aaneengesloten zijn. De woonboerderij wordt separaat verkocht.
Van het bestemmingsplan is de uitsnede van de kaart als bijlage aangehecht (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Raalte.

VRAAGPRIJS
De prijs is een BIEDEN VANAF € 160.000,-- k.k. (let op: 6% overdrachtsbelasting).
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Overdracht
Referentienummer VGP0700289
Vraagprijs € 160.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel

Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.700 m²

Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Direct contact met de makelaar?

René Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570590900
M: 0653455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16-A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl/

Wilt u een landelijke woning aan- of verkopen?
Neem contact met ons op!

×