Radioweg 14, 5844 AA Stevensbeek

Type object: Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Vrijstaande, in 2007 ingrijpend verbouwde en uitgebouwde, woonboerderij met bedrijfsgebouwen, gelegen op een perceel van circa 5500 m². Het object heeft de agrarische bestemming. Tevens is het mogelijk om een stal met werktuigenberging en extra grond bij te kopen.

Indeling

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Hal/entree en trapopgang naar de eerste verdieping. Uitgebouwde woonkamer met eiken vloer, gashaard en tuindeuren (2007), woonkeuken met tegelvloer en luxe keukenopstelling voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast (alles 2007), bijkeuken met toilet, meterkast en eenvoudig keukenblok, tweede bijkeuken met kastenwand, bergruimte. Vanuit de keuken is een tweede hal met 2 slaapkamers en saunaruimte bereikbaar. Deze ruimtes deden tot voor kort dienst als mantelzorgwoning, doch zijn uitstekend bruikbaar als kantoor.

Eerste verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en designradiator (2007).

Achterhuis:
Het achterhuis bestaat uit een stalgedeelte met een oppervlakte van circa 150 m².

De tuin is aangelegd met een fraaie erfbeplanting.

Algemeen:
De woonboerderij bestaat uit een voor- en achterhuis. De boerderij is rond 1950 opgetrokken uit gemetselde spouwmuren en het dak is gedekt met pannen. Het voorhuis werd in 2007 ingrijpend gerenoveerd en uitgebouwd. De deur- en raamkozijnen zijn grotendeels vervangen door nieuwe houten kozijnen en voorzien van dubbele beglazing.

Bedrijfsgebouwen:
Stal 1 : De voormalige ligboxenstal is opgetrokken uit gemetselde muren met stalen spantconstructie en het dak is gedekt met abc golfplaten. De vloer is van beton. Het oppervlakte is circa 560 m².

Verder staan er op het erf een houten carport/berging gedekt met golfplaten en een sleufsilo met keerwanden. Tevens is er een doelmatige erfverharding aanwezig.

EXTRA BIJ TE KOPEN
In overleg is het object te koop met meer grond en de stal met werktuigenberging
Deze stal is opgetrokken uit gemetselde muren met een stalen spantconstructie en het dak is gedekt met abc golfplaten. De stal is voorzien van een betonvloer en open nokconstructie. Het oppervlakte is circa 430 m².

Situering:
Gelegen in het buitengebied van Stevensbeek nabij de Radiobossen en Radioplassen. De oprit van de A73 bereikbaar binnen 5 minuten.

Bestemmingsplan:
De woning met bijgebouwen is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Sint Anthonis 2013” van de gemeente Sint Anthonis (vastgesteld 18 juni 2013).
In het bestemmingsplan is de onroerende zaak bestemd tot “Agrarisch – Grondgebonden” met functieaanduiding intensieve veehouderij, tuin en erfverharding en de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie” en “Waterstaat – Beschermingszone waterlopen”.

In juni 1999 is voor het bedrijf een revisievergunning, ingevolge de wet milieubeheer, verleend voor een vleesstieren- en akkerbouwbedrijf. Vergunning is verleend voor
42 vleesstierkalveren van 0-6 maanden en voor 86 vleesstieren en overig vleesvee van
6-24 maanden. De hierbij behorende emissieberekening is als volgt:
• 42 x 3,50 NH3 = 147
• 86 x 5,30 NH3 = 455,8
Totaal: 602,8

Reconstructieplan:
De lokatie is gelegen in het reconstructieplan “Peel en Maas” binnen het verwevingsgebied.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Overdracht
Referentienummer PMR2000391
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel

Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1950

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.000 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 175 m²
Inhoud 750 m³

Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 9 (waarvan 6 slaapkamers)
Aantal badkamers 1

CV ketel
Combiketel Ja
Direct contact met de makelaar?

Bert Bardoel
bardoel@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-53498899

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis
http://www.landelijk-wonen.nl/

Wilt u een landelijke woning aan- of verkopen?
Neem contact met ons op!

×