Bouwgrond te koop in Overijssel - Reimersdennenweg 17,

Overijssel
€ 525.000
1738 m² perceel

Overijssel!

3 RIANTE BOUWKAVELS (tot 7.623 m2!) aan de rand van de wijk Dalmeden
Maar liefst 3 kansen om te wonen aan de rand van het Hengelose Dalmeden, de groene wijk met landelijk karakter. In een parkachtige omgeving van ruim 1 hectare zijn 3 royale bouwkavels gecreëerd.
De grootste bouwkavel van maar liefst 7.623 m² krijgt een lange oprijlaan én heeft in de tuin een grote vijver; met in het midden een bomenrijk eiland. Een ochtendwandeling rond uw eigen vijver is hier echt het toppunt van relaxt uw dag beginnen. Dit leven ligt nu binnen uw handbereik!

Van "oale groond" naar het nieuwe leven
Nog geen 25 jaar geleden lag hier een zandpad met woonhuis. Nu ligt aan de overkant een van de meest gewilde wijken van de omgeving. Én … de oude woning maakt nu plaats voor 3 schitterende nieuwbouwmogelijkheden, ontwikkeld door ‘HuisopKavel architectuur’. Kies uit hun geselecteerde woningontwerpen óf laat ze iets nieuws ontwerpen.

Groot, ROYAAL, riant en met eigen oprijlaan
Hoe groot zijn úw dromen? Kies uit de volgende kavels:
• (1) Bouwkavel 1.738 m² € 525.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 2%)
• (2) Bouwkavel 2.000 m² € 550.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 2%)
• (3) Bouwkavel 7.623 m² € 625.000,- k.k. (overdrachtsbelasting 10.4%)

Groene oase zorgt voor privacy
Op het prachtige bosperceel komt landelijk wonen tot leven. Wild, zoals eekhoorns en reeën, loopt gewoon in uw tuin. En uw eigen bomen ademen rust en ruimte en geven privacy; van de historische kastanje tot de majestueuze rode beuk.

Bouwinspiratie, ook voor uw (thuis)kantoor
De architect HuisopKavel architectuur inspireert u met diverse woningontwerpen voor deze plek. Zoals een rietgedekte schuurwoning of luxe moderne villa met thuiswerkplek. Of laat u het Twentse platteland herleven in Saksische stijl of een moderne eigentijdse woningstijl? Liever iets anders? HuisopKavel architectuur wekt uw ideeën graag tot leven.

Winkels, wegen, scholen, sport & recreatie vlakbij
Alles wat u in uw vrije tijd nodig hebt, vindt u in de buurt. Het fietspad begint voor uw deur. En voor een rondje hardlopen zit u binnen 1 minuut tussen de akkers en beken. Met winkel¬centra, recreatiepark Het Hulsbeek en dorpjes als Saasveld en Deurningen om de hoek vermaakt u zich ook goed. En wilt u naar het westen? In een paar minuten zit u op de snelweg of u pakt het ov.

Kijken wordt kopen, zo ruim & mooi
Ervaar het gevoel van groen, ruimte en privacy zelf. Maak hiervoor een afspraak en ontvang meteen meer uitleg. Welk kavel u ook kiest, wonen wordt hier beleven!

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 525.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-08-02
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1738