Landhuis te koop in Gelderland - Zeelandsestraat 56, Millingen aan de Rijn

Landhuis in Gelderland
€ 885.000
4110 m² perceel
240 m² wonen
8 kamers

Landhuis in Gelderland!

Genieten van rust, ruimte, natuur en fruit uit eigen tuin? Dan is dit uw kans!
Fraai landhuis met oranjerie, geheel vrij gelegen met optimale privacy op een perceel van 4.110 m², gelegen aan de rand van het dorp.

Kom binnen…….
Via de ruime hal betreedt u de woning. De hal is centraal gelegen in de woning waardoor alle ruimtes op zowel de begane grond als de eerste verdieping vanuit hier toegankelijk zijn. In de hal is het toilet met fonteintje, kastruimte en de meterkast.
Middels dubbele deuren komt u vanuit de woonkeuken in de gezellige woonkamer waar u kunt genieten van veel lichtinval en de houtkachel zorgt voor een heerlijke warmte in de koudere dagen. Vanuit de woonkamer kijkt u in de oranjerie en middels openslaande tuindeuren komt u in de tuin.
De ruime keuken met eetkamer is verbonden aan de woonkamer middels ensuite deuren. In de ruime woonkeuken treft u een moderne keuken aan, voorzien van alle gemakken, zoals inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, veel kastruimte en een fraai natuurstenen blad. Door de raampartijen en tuindeuren kunt u vanuit deze ruimte optimaal genieten van de tuin.
De slaapkamer op de begane grond kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals werkkamer, hobby- of speelkamer. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel.
Vanuit de bijkeuken is de woning “achterom” toegankelijk. In de bijkeuken is een kitchenette, de installatie van de grondwarmtepomp en de boiler (2009).
De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met warme uitstraling en vloerverwarming en in de zomer is ook vloerkoeling mogelijk via de grondwarmtepomp.

Vanuit de hal komt u in de oranjerie, een heerlijke ruimte van circa 55 m², geheel voorzien van dubbel glas. De constructie is van aluminium. Deze serre biedt u de mogelijkheid om te genieten van de zonnige dagen als het buiten nog fris is en om bijvoorbeeld uw eigen vijgen, olijven of mandarijnen te kweken. Tevens is het mogelijk om de woonkamer nog groter te maken door de serre als tuinkamer te verbinden met de woonkamer.

Kom verder…….
Middels de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. De ruime overloop biedt toegang tot 5 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is een luik naar de zolder, die gebruikt wordt als bergzolder.
De badkamer is voorzien van een luxe ligbad, ruime douche, dubbele wastafel en toilet. Onder de tegelvoer is vloerverwarming aangebracht.
De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking, net als de overloop. Optimaal comfort als u op blote voeten loopt. In de master bedroom met grote dakkapel, staat een op maat gemaakte kast. Verder zijn alle slaapkamers ruim van opzet en met veel lichtinval en 1 slaapkamer heeft nog een wastafel.

De tuin
De tuin is rondom de woning gelegen en aangelegd met een beklinkerde en van grind voorziene oprit, terrassen, gazon, borders, waterpartij en een eigen boomgaard. Vaste gasten in de tuin zijn o.a. de groene specht, de grote bonte specht, ransuil, appelvinkjes, eekhoorns en de haas.
Er staan ruim 70 soorten bomen en struiken in de tuin, waaronder als eetbare soorten: 3 soorten appels, 2 soorten peren, 2 soorten pruimen, meikers, kweepeer, nashipeer, witte moerbij, gele kornoelje, vijg, druiven, walnoten, buccaneerwalnoot, kruisbes en de zwarte bes. Heerlijk genieten in uw eigen bos en van uw eigen fruit! Daarnaast vele inheemse boom- en struiksoorten die naast privacy en schaduw ook voor veel biodiversiteit zorgen, direct rondom het huis.
In de tuin staat een royale houten garage met overkapping, totale oppervlakte 45 m². De garage is voorzien van elektra, water, openslaande deuren, overkapping en voor een gedeelte is er een zolder aangebracht.
Verder staat er een stal op het perceel met twee compartimenten, welke zeer geschikt is voor het houden van hobbydieren zoals een pony, kippen of geitjes.

Algemeen
De woning is gebouwd in 2009 en er is gebruik gemaakt van goede materialen. De kozijnen zijn van hardhout met dubbel glas en de woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. De vloeren zijn van beton en het dak is gedekt met gebakken pannen. Er is een grondwarmtepomp en er liggen 3 zonnepanelen op het dak. Het energielabel is A+.

Situering
Millingen aan de Rijn is een rustig dorp met een kern van ca. 6000 inwoners in de
Gemeente Berg en Dal, op slechts 18 km van Nijmegen. Hierdoor wordt het ook wel de “achtertuin van Nijmegen” genoemd.
In het dorp zijn alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden. Het dorp ligt op een steenworp afstand van natuurgebied "De Gelderse Poort", “De Millingerwaard” en vlakbij de heuvelrug van Berg en Dal. Door de vele wandel- en fietsroutes kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en de natuur. U wandelt zo naar de dijk en geniet van het uitzicht op de Rijn. De Millinger Theetuin geeft u het gevoel of u in het buitenland bent. Kinderen kunnen genieten in de speeltuin “Steense Gemeente” en dit voorjaar opent, de in de wijde omgeving bekende, ijssalon Clevers haar deuren in het dorp.
Kleef en Kranenburg liggen op een afstand van 15 minuten, waar u terecht kunt voor uw (goedkopere) dagelijkse boodschappen.
Nijmegen, oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 885.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-09-27
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 240
Bruto inhoud m3 700
Oppervlakte externe bergruimten 57
Oppervlakte overige inp. ruimten 6
Perceel oppervlakte 4110

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuur
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging

Energie verbruik
Energie klasse A+

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 2009