Eengezinswoning te koop in Noord-Brabant - Liesboslaan 95, Breda

Eengezinswoning in Noord-Brabant
Prijs op aanvraag
7330 m² perceel
140 m² wonen
7 kamers

Eengezinswoning in Noord-Brabant!

Stads- én landelijk-wonen combineren? Dit is uw kans!

Altijd al vlakbij een levendige stad willen wonen, maar toch de rust van het landelijk gebied willen hebben, dan bent u bij deze woning op de juist plek. Gezien de strategische ligging van de woning met grote bijbehorende weide, zijn de voordelen ervan ruimschoots aanwezig. Na een drukke werkdag, kunt u lekker van het achtergelegen buitengebied genieten, met het mooie Brabants karakter en bossen. En wilt u toch even een gezellig terrasje pikken, binnen een mum van tijd staat u in het centrum van het mooie Breda en op de Haagse Markt in Princenhage.

Neem contact op voor een bezichtiging als u graag een woning wil kopen die traditioneel is gebouwd in 1959 met diverse karakteristieke elementen, zoals het fraai metselwerk, houten afwerking van de dakgoten en de houten trapstijlen. U zult de fijne sfeer en de mogelijkheden ervaren die deze woning biedt. Het is een degelijke karakteristieke woning met een functioneel achterhuis. De begane grond en de eerste verdieping van het achterhuis zijn gemakkelijk om te bouwen om meer woonruimte te kunnen creëren en zodoende er een landhuis van te maken. Anderzijds biedt het achterhuis tal van diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan een hobby of beroep aan huis. Nu is het achterhuis deels ingericht om er paarden te kunnen houden en te stallen. In combinatie met dit laatste ligt er dan ook een mooi stuk weiland direct aansluitend bij het geheel aan de achterzijde van de woning om het compleet te maken met eventueel een paardenbak, een moestuin, een natuurvijver in het tuindeel of voor bedrijfsmatig gebruik.

Kom binnen…

Via de afsluitbare poort komt u op de grote oprit en gaat u vervolgens naar de voordeur. Wanneer u de woning binnenstapt begeeft u zich in een ruime entree met een opgaande trap met karakteristieke houten trapstijlen. Vanuit de entree is het kantoor bereikbaar, deze is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een muurkast. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met aan de voor- en achterzijde een grote raampartij, waardoor er een fijne lichtinval aanwezig is. De woonkamer is voorzien van een muurkast en heeft een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is ook vanuit de entree bereikbaar en heeft de beschikking over diverse inbouwapparatuur en een grote kelder. Indien u een wijnliefhebber bent is dit een mooie plaats voor een wijnkelder. Vervolgens komt u in de berging/cv-ruimte waar u tevens toegang tot de zolderverdieping heeft. Zowel de keuken als de berging, inclusief het toilet heeft een tegelvloer.

Vervolg uw weg…

De trapopgang in de entree brengt u naar de eerste verdieping waar zich 4 slaapkamers en een badkamer bevinden. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer heeft de beschikking over een ligbad met douchescherm, wastafelmeubel en een toilet. De badkamer is volledig betegeld en heeft via het dakraam voldoende lichtinval.

Diverse mogelijkheden…

De berging van de woning biedt toegang tot de garage/het achterhuis. Deze ruimte heeft deels een betonnen vloer en deels een klinkervloer. Daarnaast heeft deze ruimte 2 grote schuifdeuren en is er toegang tot de grote zolder. Deze zolder heeft houten spanten en is bedekt met pannen. Een ruimte met mogelijkheden voor hobby of werk aan huis en/of uitbreiding van het voorhuis waardoor u een prachtig landhuis creëert.

Genieten in uw tuin…

De woning heeft een fraai aangelegde tuin met verscheidene borders, veel groen en meerdere terrassen. In de ochtend of avond kunt u de zon of de schaduw opzoeken om uw kopje koffie of wijntje te nuttigen.
De voorzijde van het perceel heeft een hekwerk met afsluitbare poort. Op het terrein is een open front garage aanwezig, waar u meerdere auto’s droog kunt parkeren. Loopt u verder het terrein op dan ervaart u weidse uitzicht op uw weilanden en de landerijen.

De omgeving…

Het geheel is gelegen nabij de snelwegen A58 en A16, waarmee het een perfecte ligging heeft aan de corridor Antwerpen – Rotterdam en Eindhoven – Bergen op Zoom.
Vlakbij de meubelboulevard met Ikea als herkenningspunt nabij de groenrijke gebieden het
Liesbos, de Rith en op korte afstand van de Vloeiweide. Op loopafstand van de Haagse markt in Princenhage en vlakbij het centrum van Breda.

Goed om te weten…

• CV ketel Intergas 2020
• Energielabel F
• Houten raamkozijnen
• Spouwmuren

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-08-08
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 140
Bruto inhoud m3 1015
Oppervlakte overige inp. ruimten 130
Perceel oppervlakte 7330

Bouw
Isolatie Spouwmuur
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen muurisolatie

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
Dichtbij snelweg
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse F

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1959