Eengezinswoning te koop in Gelderland - Molenstraat 3, Winssen

Eengezinswoning in Gelderland
€ 595.000
730 m² perceel
102 m² wonen
5 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Te koop
Wonen in een rustig dorp met stadse voorzieningen binnen handbereik! Dat is wat deze knusse vrijstaande woning u biedt op een zeer aantrekkelijke kavel van maar liefst 730 m2 nabij Nijmegen.

De locatie
Winssen gelegen in het land van Maas en Waal is het kleinste dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Beuningen. Het ligt nabij de uiterwaarden waar u heerlijk wandelt en fietst over de dijk langs de rivier de Waal. Het dorp is zeer centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en heeft een goede aansluiting op het landelijk wegennet.

De locatie van de woning is ook zeer gunstig. In het centrum treft u binnen een straal van 500 meter de basisvoorzieningen: de Jumbo, een basisschool en peutergroep, ontmoetingscentrum de Paulus, de kerken en het gezondheidscentrum.

De woning
Aan de Molenstraat ligt deze lieflijke, vrijstaande woning met ruime oprit van grind op een zeer aantrekkelijke kavel van maar liefst 730 m2.
Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1960 en geheel gerenoveerd in 1995. De vloeren zijn van hout en beton op de begane grond. De verdiepingsvloer is van beton. Het dak is met pannen gedekt; in 1996 is het platte bitumen dak op de aanbouw vernieuwd. Het geheel ligt er zeer netjes bij maar is enigszins gedateerd.

De woning is opgetrokken uit spouwmuren en is deels voorzien van dubbel glas. Men verwarmt de woning met een Nefit ketel uit 2020. Het energielabel van de woning is F, wat u uitnodigt de woning te verduurzamen.
Het object is voorzien van glasvezelaansluiting.

Op het perceel staat een volwaardige, ruime vrijstaande garage. De oorspronkelijke garage (bouwjaar 1948) heeft een bergzolder, met een losse trap bereikbaar. Aan de achterzijde is de garage uitgebouwd en heeft een smeerput. Het totaal heeft een oppervlakte van 68 m2.

De fraai aangelegde tuin, veelal ingericht met gazon, heesters en diverse terrassen, biedt u aan alle kanten zonlicht. De volwassen Larix is de blikvanger van de voortuin. De gezellige besloten achtertuin met tuinhuis, overkapping en hondenren ligt op het Zuiden. De tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van vaste beregening.

De indeling van de woning
Op de begane grond treft u de entree met toegang tot de woonkamer en de keuken. Onder de vaste trap is een ruime voorraadkelder aanwezig.
De lichte, gezellige woonkamer met houten vloer is besloten, maar kent een directe verbinding naar de eetkamer en suite met openslaande tuindeuren naar het terras. Deze terrasdeuren zijn overigens voorzien van een elektrisch rolluik.
De keuken waar u kookt op gas is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt u toegang tot de bijkeuken, een separaat toilet met fonteintje en de badkamer (ligbad met draaibare badwand en badkamermeubel).
In de bijkeuken zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals de aansluiting voor wasmachine en droger.

In de woning vindt u authentieke details terug zoals het balkenplafond, de toog van schoon metselwerk en enkele glas-in-lood ramen.

Via een vaste trap komt u op de verdieping met overloop en drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van drie inbouwkasten en een wastafel.

De bestemming
Op deze locatie geldt de enkelbestemming ‘Wonen’ (en ‘Waarde -Archeologie 2’) volgens een bestemmingsplan van de Gemeente Beuningen uit 2013: ‘Kern Winssen’. Het geheel kunt u wellicht naar eigen idee wijzigen binnen het bouwvlak. Houdt u daarbij rekening met de gegeven maximale maatvoeringen voor bouwhoogte (7,0 m) en goothoogte (3,0 m).

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 595.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-10-09
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 102
Bruto inhoud m3 398
Oppervlakte externe bergruimten 68
Oppervlakte overige inp. ruimten 6
Perceel oppervlakte 730

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Energie verbruik
Energie klasse F

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1960