Kaart

Eengezinswoning te koop in Overijssel - Lentersdijk 15, Rheezerveen

Eengezinswoning in Overijssel
€ 500.000
99 m² wonen
4 kamers

Eengezinswoning in Overijssel!

Landelijk gelegen woning met bijgebouwen op een ruim perceel van 4.570 m², hier kun je genieten van het uitzicht over de landerijen en van privacy op een door een houtwal omzoomd gedeelte van het perceel.

Ligging
De woning is landelijk gelegen in de buurtschap Rheezerveen op korte afstand van Hardenberg. Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg. Door de ligging nabij Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen zijn er uitgebreide voorzieningen en winkelmogelijkheden. Voor onderwijs zijn er scholen in deze nabijgelegen plaatsen. De bereikbaarheid is uitstekend, met goede verbindingen. De omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten, met prachtige natuur en schilderachtige routes langs rivieren en bossen.

Kenmerken
- Genieten van het buitenleven, een uitgelezen kans
- Uitgebreide voorzieningen op korte afstand
- Goede verbinding naar doorgaande wegen
- Fraaie vergezichten over de landerijen

Woonhuis
Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1960 en eind jaren 70 geheel verbouwd, het is een knusse woning. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. De gevels zijn gemetselde spouwmuren. Op de sporenkap met houten dakbeschot is het dak met dakpannen gedekt. De kozijnen zijn van kunststof voorzien van thermopane beglazing.

Indeling:
Via de hal met trapopgang en toegang tot de slaapkamer, badkamer en het toilet, kom je in de woonkamer, die aansluit op de open keuken vanuit de keuken bereik je de bijkeuken/achteringang. Er is een aangebouwde garage die eventueel als slaapkamer ingericht kan worden.
Op de verdieping bevind zich een overloop met 2 slaapkamers


Schuren
Op het erf staan een aantal schuren, aan de garage is een carport gebouwd, naast de woning staat een schuur met houten wanden op stenen voet voorzien van een zolder en gedekt met dakpannen, de schuur heeft een ruime overdekte aanbouw.





Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 500.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-07-05
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 99
Bruto inhoud m3 474

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse E

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1960

Locatie op de kaart