Onder bod

Eengezinswoning te koop in Overijssel - Wechterholt 11, Wijhe

Eengezinswoning in Overijssel
€ 475.000
1478 m² perceel
141 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Overijssel!

LANDELIJK WONEN IN VERRASSEND RUIME WONING OP KORTE AFSTAND VAN ZWOLLE EN DEVENTER??

Op een fantastische plek in het buitengebied van Wijhe een royale 2-onder-1 kapwoning op een ruime kavel van ca. 1.478 m². Dit is een prachtige plek om te wonen: rust, ruimte en mooi uitzicht en het prachtige Landgoed Het Nijenhuis op loopafstand. Centraal gelegen tussen Wijhe, Heino en Raalte op ca. 25 minuten van Deventer en Zwolle.

Wijhe is een dorp tussen Zwolle en Deventer en ligt aan de rivier de IJssel met haar prachtige Buitenwaarden, een natuurreservaat in de uiterwaarden aan de IJssel. In Wijhe kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, diverse basisscholen, voortgezet onderwijs en het openbaar vervoer. Ook Raalte en Heino liggen kortbij, Heino met kasteel Nijenhuis waar museum de Fundatie collecties toont en voor openbaar vervoer het station Heino. Zowel Heino, Raalte als Wijhe hebben een gezellig centrum met een divers aanbod van winkels (supermarkten, drogisterij, cadeauwinkels, kledingwinkels, een warenhuis etc…) en horecagelegenheden. Ook hebben ze beiden een bloeiend verenigingsleven met o.a. een sporthal, een openluchtzwembad, tennisbanen en een ijsbaan.


KENMERKEN:
- Riant uitzicht over de landerijen;
- Slaapkamer op de begane grond, voor meerdere doelgroepen;
- Zwolle en Deventer op ca. 20 kilometer afstand;
- Nabij verbindingswegen

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Woning
Deze 2-onder-1 kap woning is gebouwd in 1975, uitgebreid in 1997 en nadien gemoderniseerd. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en de woning wordt verwarmd middels centrale verwarming en deels vloerverwarming (HR combi-ketel 2020). De kap is beschoten met isolatieplaten. De begane grond vloeren zijn van beton en de verdiepingsvloer is van beton, het deel uit 1997 is de verdiepingsvloer van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water, elektra, riolering en glasvezel. De inhoud van de woning bedraagt va. 576 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, trapopgang, vaste kast, toilet, wasruimte, keuken, bijkeuken met achteringang, woonkamer met open haard, hal, slaapkamer en badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop (cv-opstelling) met twee slaapkamers met bergruimte en een mogelijkheid tot derde slaapkamer / hobby- en/of sportruimte.
Zolderruimte bereikbaar middels een vlizo-trap (boven slaapkamer begane grond).


Rood voor rood-regeling
Er is op het erf meegedaan aan de Rood voor rood-regeling. Aan de zuidzijde zal nog een vrijstaande woning worden gebouwd waarna de andere helft nr. 11A begin 2025 ook te koop zal komen (er zal dan tevens een huisomnummering plaatsvinden). De sfeer van een authentiek Sallands boerenerf wordt zoveel mogelijk nagebootst. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan deel uit van het ruimtelijk plan, zie bijlage. Er kan bij deze woning nog een bijgebouw gebouwd worden van maximaal 100 m². Tevens een verplichting van het erfinrichtingsplan om een boom in het weiland achter te planten. Notariaat Salland is door verkoper als projectnotaris aangesteld.


Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 475.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-07-25
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 141
Bruto inhoud m3 576
Perceel oppervlakte 1478

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dakbedekking Pannen
Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
grotendeels dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan water
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Twee onder een kap
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1975