Verkocht onder voorbehoud

Bungalow te koop in Noord-Brabant - Op den Berg 2, Maashees

Bungalow in Noord-Brabant
€ 550.000
2955 m² perceel
133 m² wonen
5 kamers

Bungalow in Noord-Brabant!

VRIJSTAANDE LEVENSLOOPBESTENDIGE BUNGALOW
Op zoek naar een plek waar u levensloopbestendig kunt wonen en waar u rust, ruimte en privacy kunt vinden? Deze bungalow biedt alles wat u nodig heeft. Gelegen middenin het groen en voorzien van alle gemakken, is dit de ideale woning voor u.
Vrijstaande levensloopbestendige bungalow met garage, gastenverblijf en schuurtje, gelegen op een bosperceel van 2.955 m². De bungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1955 en in periode van 2010 tot 2012 heeft de huidige eigenaar de bungalow uitgebouwd met een serre/eetkamer, slaapkamers en een badkamer.

De indeling van de woning is als volgt:

De woning is geheel gelijkvloers.
U betreedt het perceel via de ruime oprit en komt als vanzelf bij de achteringang. Voordat u bij de achteringang bent aangekomen heeft u al kennis gemaakt met het mooie bosperceel en ervaart u rust en ruimte.
Wanneer u de bungalow betreedt komt u in de serre/leefkamer, welke door de vele raampartijen en lichtkoepels een prettige lichtinval heeft. De serre/leefkamer is voorzien van een gietbetonvloer met vloerverwarming en heeft daarnaast een houtkachel. Een heerlijke ruimte om uw ontbijt te nuttigen, uw krantje te lezen of een mooie speelruimte voor de (klein)kinderen.
U vervolgt uw weg en komt in de keuken. De opstelling van de keuken is in een u-vorm met een mooi doorkijkje naar de leefkamer. Het beschikt over een granieten keukenblad, een inductie-kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. De keuken staat in een open verbinding met de ruime woonkamer. Ook in deze ruimte ervaart u de prettige lichtinval. Zowel de woonkamer als de keuken is voorzien van een houten vloer. In de woonkamer is tevens de entree waar zich de dubbele openslaande voordeur bevindt die uitkomt op het voorterras. De raampartij rond de voordeur is voorzien van fraai gekleurd 3-dubbel glas.
Vanuit de woonkamer komt u in een kleine hal.
Deze hal geeft toegang tot de master bedroom en de slaapkamer/kantoor (beide voorzien van een lichtkoepel en vloerverwarming), en de vernieuwde badkamer. De badkamer kenmerkt zich door het fraaie stucwerk en is voorzien van een inloopdouche, een hangtoilet, een dubbele wastafel, vloerverwarming en een designradiator.
Tevens bevindt zich in de bungalow nog een separaat gastentoilet met hangtoilet en fonteintje.

Garage
De garage heeft een oppervlakte van circa 21 m² en is verdeeld in 2 ruimtes. De garage beschikt over 2 grote openslaande houten buitendeuren. Het dak is bedekt met Mulden pannen.

Gastenverblijf
Naast de bungalow is een gastenverblijf aanwezig. Het beschikt over een (bij)keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Het gastenverblijf heeft een aparte ruimte waar de CV-ketel geplaatst is. Deze ruimte heeft tevens een kelder.

Schuurtje
Op het terrein staat een eenvoudig schuurtje van circa 18 m². Dit schuurtje is bedekt met Mulden dakpannen. Het schuurtje beschikt over elektriciteit en er is een grondwaterpomp aanwezig

Tuin
De bungalow is omgeven door groen, verschillende boomsoorten (o.a. Europese en Amerikaanse eik, wilde en tamme kastanje, Acacia, Esdoorn, Es), struiken (o.a. wilde kers en hulst, coniferen). In de tuin zijn meerdere terrassen gemaakt waardoor u de zon of de schaduw op elk moment van de dag kunt opzoeken. Wanneer u een rondje over het bosperceel wandelt, zult u verrast worden door een schuilkelder uit de 2e wereldoorlog, een ‘tussen de coulissen van oude eiken’ prachtig uitkijkje op het Campagne-beekdal, een vuur-annex barbecue- en picknickplek en een idyllisch verborgen prieeltje. Het is een ware beleving om op dit perceel te mogen vertoeven.

Omgevingsplan
Voor de mogelijkheden op deze locatie verwijzen wij u naar het vigerende omgevingsplan ‘Veegplan buitengebied 2018’ van de gemeente Boxmeer, deels onherroepelijk in werking op 30 april 2020. Het object heeft daarin de enkelbestemming ‘Wonen’ en de dubbelbestemming ‘Waarde – archeologie 3’ en ‘Waterstaat – Stroomvoerend regime’.

Omgeving
De bungalow is gelegen in Maashees in de provincie Noord-Brabant, nabij de Maas.
Ontdek al wandelend, fietsend of te paard de natuurlijke schoonheid van het Maasheggengebied, De Maas of het Landgoed Geijsteren.
Voorzieningen als een basisschool, diverse sportclubs etc. zijn aanwezig in het op circa 5 autominuten afstand gelegen Maashees of Wanssum. Op circa 10 autominuten afstand ligt het grotere Venray, met een winkelcentrum en een middelbare school. Binnen 8 minuten bent u bij de A73. Het vliegveld Weeze is slechts 20 minuten rijden.

Algemeen:
- Energielabel C
- Glasvezel aanwezig
- Volledig dubbele beglazing
- Lichtkoepels met dubbele beglazing
- CV ketel, Vaillant (2019)
- Gedeeltelijk vloerverwarming
- Kozijnen deels hout, deels kunststof
- Kozijnen in de woonkamer voorzien van rolluiken
- De woning heeft deels dakisolatie, deels muurisolatie en deels vloerisolatie
- Grondwaterpomp met 4 aansluitingen

Gebruiksoppervlakte wonen woning: circa 105 m²
Gebruiksoppervlakte wonen gastenverblijf: circa 28 m²

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 550.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-07-16
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 133
Bruto inhoud m3 520
Oppervlakte externe bergruimten 49
Oppervlakte overige inp. ruimten 6
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 1
Perceel oppervlakte 2955

Bouw
Isolatie Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
driedubbel glas
HR-glas

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Locatie
Ligging Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Bungalow
Bouwjaar 1955