Woonboerderij te koop in Noord-Brabant - Dortestraat 2, Huisseling

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 645.000
1500 m² perceel
210 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Noord-Brabant!

Altijd al op een rustige charismatische plek willen wonen, met alle voorzieningen op korte afstand, dan bent u hier op het juiste adres.

Namens verkoper bieden wij te koop aan een karakteristieke woonboerderij aan de rand van Huisseling net in het buitengebied aan de rand van het pittoreske Ravenstein (NB).
Door de ligging aan een doodlopende openbare verharde weg, biedt het geheel veel privacy. De woning staat op een perceel van 1.500 m². De corridor A50 Oss- Arnhem ligt op redelijk korte afstand, waarmee men snel toegang heeft tot de economische regio’s van Nederland en Duitsland.

Het betreft hier een woning uit ca. 1826, waarbij eind 2023 een volledige renovatie van de kapconstructie heeft plaatsgevonden en waarbij tevens de rietenkap volledig is vervangen (eind 2023). Alsmede is daarmee destijds de aanwezige asbest in de kap volledig gesaneerd. De woning kan van binnen nog geheel gerealiseerd worden, zoals men het zelf voor ogen heeft. Voor diegene met twee rechter handen en waar tijd niet de beperkende factor is, een ideaal pand, om er je droomplek van te maken.

Voor de periode dat je de woning gaat verbouwen, is er een grote woonunit gerealiseerd en vergund voor bepaalde tijd. De periode verloopt eind 2026, en is in goed overleg met de gemeente eventueel nog te verlengen. Het betreft hier een grote ruime woonunit, voorzien van alle nutsvoorzieningen. De unit is ingedeeld met een ruime woonkamer met open keuken, badruimte, witgoed ruimte en een 4-tal slaapkamers.

Kortom laat je verleiden, en kom vrijblijvend de kansen en mogelijkheden van deze woning zelf aanschouwen.

Gezien het bouwjaar van de woning in combinatie met wat er nog aan gedaan kan worden, wordt de woning onder de volgende voorwaarde aangeboden, wat tevens ook in de koopakte opgenomen wordt;
- De Koper aanvaardt het Registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het Registergoed zich bevindt en de Koper heeft ter zake van deze staat van het Registergoed – behoudens eventuele expliciete garanties/verklaringen in deze akte – geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper;
- Het object wordt verkocht en geleverd met de opname ouderdomsclausule;
- Het object wordt verkocht en geleverd met de opname asbestclausule;
- Het object wordt verkocht en geleverd met de opname funderingsclausule.

Door de ideale ligging, bevindt zich het dichtstbijzijnde NS station, traject Nijmegen – ’s-Hertogenbosch op ca. 3 minuten fietsen!
Tevens ligt de woning op loopafstand van het historisch centrum van Ravenstein. Ravenstein is een eeuwenoud vestingstadje met prachtige karakteristieke panden en heeft een goed voorzieningenniveau met winkel- school- en sportvoorzieningen en een gezellig centrum met cafés, diverse restaurants en speciaalzaken.
Direct gelegen nabij de rivier de Maas met haar prachtige uiterwaarden, fijne natuur om heerlijk te wandelen en te recreëren.
Landelijk wonen in Huisseling, dat kan zeker in deze buurt. Dortestraat 2 ligt in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige omgeving gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 645.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-10-09
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 210
Bruto inhoud m3 775
Perceel oppervlakte 1500

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Isolatievormen dakisolatie

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
Platteland

Energie verbruik
Energie klasse F

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1826

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.