Woonboerderij te koop in Noord-Brabant - Driehoek 11, Oploo

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 469.000
1000 m² perceel
220 m² wonen
9 kamers

Woonboerderij in Noord-Brabant!

Wonen in alle rust en met ruimte? Dit is uw kans! We willen je graag kennis laten maken met een locatie met mogelijkheden. Deze half vrijstaande woonboerderij met ongeveer 1.000 m² ondergrond, kan aangekocht worden met meer of minder meters. Tevens is het mogelijk om de gehele woonboerderij op een perceel van circa 2.935 m² te kopen.

Deze woonboerderij ligt in de vrije ruimte tussen Oploo en Sint Anthonis op een voormalige rundveehouderij en varkenshouderij. De woonboerderij stamt uit het begin van de 20e eeuw en het oorspronkelijke woongedeelte is de afgelopen jaren niet meer verbouwd. De kans om geheel naar eigen wens je eigen stekje te realiseren.

De indeling van de woonboerderij is als volgt:

Begane grond
Via een paadje in de tuin kom je bij de voordeur, die toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal kun je naar de aparte woonkamer (links) en de grote woonkeuken (rechts).

Leefkeuken
Vanuit de hal, is de riante leefkeuken te bereiken. Vanuit de leefkeuken heb je zicht op de fraaie groene tuin en de landerijen. Er staat op dit moment nog een oude varkensschuur, maar die wordt afgebroken. De keuken, met elektrische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een koelkast, is in een hoekopstelling geplaatst en biedt veel werk- en bergruimte. Voor de warmwatervoorziening zit er een boiler in een keukenkastje. De keuken heeft nog de originele deuren, wat een warme uitstraling geeft. Er is ook een kelderkast aanwezig. Er liggen tapijttegels op de vloer. De afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping is in de keuken.

Woonkamer
Er is een grote woonkamer aanwezig, met uitzicht op de straat en de voortuin. Op de vloer liggen houten planken.

Slaapkamer/kantoor
Vanuit de keuken kom je in de slaapkamer c.q. kantoor. Daarnaast is er een ruimte (voormalige slaapkamer) met toegang naar de serre. Hier is een wastafel aanwezig.

Serre
Vanuit de voormalige slaapkamer kom je dus in de grote serre, waar je, zeker in het voor- en najaar kunt genieten van zonnige voor- en najaarsdagen. De serre is van aluminium, rondom dicht met glas en de vloer is betegeld. De afmeting van de serre is ongeveer 5 meter bij 3 meter.

Gang met achterbouw
Vanuit de woonkeuken kom je in een gang/achterbouw. De badkamer is vanuit de gang toegankelijk en is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. In de aangrenzende achterbouw is het toilet en een afgesloten ruimte met de witgoedaansluiting en c.v.-ketel. In de gang is tevens de toegang naar de aangrenzende woning, welke intact kan blijven of afgesloten kan worden. Op het platteland is “de achterom” een gangbare uitspraak. Natuurlijk is de woning via de achterbouw “achterom” toegankelijk.


Eerste verdieping
Vanuit de keuken kom je via de trapopgang op de eerste verdieping. De overloop, met wastafel en kastruimte, biedt toegang tot 4 slaapkamers, allen met kastruimte, en een tussenruimte, die als speelkamer is ingericht met een bergruimte. De verdiepingsvloer is van hout. Er ligt (gedeeltelijk) glaswol op de bovenverdieping. Tevens is het dakbeschot nog voorzien van eternietplaten (asbest).

De scheiding van de woning is op de begane grond anders dan op de eerste verdieping: op de eerste verdieping loopt de scheiding tot aan de brandmuur. Op de begane grond is er voorbij de brandmuur nog een gedeelte (gang, wasruimte, badkamer en cv-ruimte) wat bij de woning Driehoek 11 hoort. Dit dient notarieel geregeld te worden.

Tuin
De woonboerderij is omgeven door groen, bomen en landerijen. De voortuin is groot, de achtertuin is afhankelijk van de hoeveelheid grond die erbij wordt gekocht en geheel zelf verder in te richten.

Bestemmingsplan
Het omgevingsplan/bestemmingsplan voor de realisatie van een tweede woning en een Ruimte voor Ruimte-kavel is op 16 mei 2024 door de gemeente raad van de gemeente Land van Cuijk goedgekeurd.

Omgeving
De woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Oploo, in de gemeente Land van Cuijk. Dit gezellige dorp straalt rust uit en heeft een prachtige fiets- en wandelomgeving, horeca en recreatie. In Oploo is een supermarkt, een basisschool, sporthal/velden, actief verenigingsleven, gemeenschapshuis en Avonturenpark met vele activiteiten. Voor de overige voorzieningen kunt u terecht in Sint Anthonis of Boxmeer. Via de nabij gelegen autosnelweg A73 zijn zowel Nijmegen als Venlo in ca. 30 minuten bereikbaar.

Algemeen:
- Energielabel D
- Glasvezel aanwezig
- CV ketel, Nefit (circa 2018)
- Beneden zijn alle ramen voorzien van rolluiken

Zoals gemeld, is dit perceel eventueel samen met Driehoek 11A te koop.
De vraagprijs voor het geheel is € 995.000,- k.k.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 469.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-07-25
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 220
Bruto inhoud m3 850
Oppervlakte overige inp. ruimten 15
Perceel oppervlakte 1000

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse D

Woning
Type woonhuis Half vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1910

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.